Դրիպ-սուրճը հիանալի տարբերակ է աղացած սուրճ պատրաստելու համար՝ առանց հատուկ սարքավորումների կամ հմտությունների։ Դրիպ-փաթեթում կարելի է պատրաստել անգամ ամենահազվագյուտ կամ յուրահատուկ սորտերը՝ առանց համի կորուստի։
☕ Համով՝ ինչպես փորթերով պատրասված սուրճ։ Առաջին 1–1.5 ամիսների ընթացքում դրիպ-սուրճը համային առումով գրեթե չի տարբերվում ձեռքով պատրաստված սուրճից։ Եթե երկար պահվի, համը կարող է կորցնել իր պայծառությունը։
📦 Պատրաստված է բարակ թղթից, որը չի ազդում ըմպելիքի համի վրա։ Բացի այդ, միաբաժնային փաթեթում ավելացված է ազոտ, ինչի շնորհիվ սուրճը պահպանում է թարմությունը երկար ժամանակ։
💨 Դրիպ-փաթեթների մեջ սուրճը փաթեթավորվում է հատուկ տեխնոլոգիայով՝ նախ միկրոսպունգից դուրս է հանվում թթվածինը, այնուհետև փաթեթավորվում է փայլաթիթեղային տուփի մեջ և հագեցվում ազոտով։ Արդյունքում՝ սուրճը պահպանում է իր ամբողջական համային պրոֆիլը։
✈️ Դրիպ-սուրճը հարմար է ճանապարհորդությունների, գրասենյակային ժամանցի կամ գործուղումների ժամանակ։ Կարող եք վայելել ձեր սիրելի սուրճը ցանկացած վայրում՝ առանց լուծվող կամ ցածրորակ տարբերակների։
⸻
Ինչպես պատրաստել դրիպ-սուրճ — 3 քայլով
🟢 Ձեզ անհրաժեշտ կլինի
• Թրմած ջուր՝ 93–95°C (սառած եռման ջուր՝ մոտ 1.5 րոպե եռումից հետո)
• Բարձր գավաթ
⸻
1. ՔԱՅԼ՝ ԲԱՑԵՔ
Բացեք անհատական փաթեթը։ Հատուկ նշված գծով բացեք թղթե դրիպ-փաթեթը։ Տեղադրեք այն բաժակի վերևում՝ կցելով թղթե բռնակներով։ Խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել բարձր բաժակ, որպեսզի թղթային փաթեթը չմտնի հեղուկի մեջ։
⸻
2. ՔԱՅԼ՝ ԹՐՄԵՔ
Մի քանի փուլով ջուրը լցրեք սուրճի վրա՝ թույլ տալով, որ այն թափանցի միջոցով։ Օգտագործեք 93–95°C ջուր՝ ամենալավ արդյունքի համար։
⸻
3. ՔԱՅԼ՝ ՎԱՅԵԼԵՔ
Սպասեք մի քանի վայրկյան և վայելեք թարմ, համեղ, անուշաբույր սուրճը՝ ինչպես սրճարանում։
⸻
🎒 Վերցրեք ձեզ հետ
🚗 Ճանապարհորդության, 🏕️ հանգստի, կամ 📌 աշխատանքի ժամանակ։
Ամենուր վայելեք սուրճի ձեր սիրված բույրը՝ առանց սարքավորումների։
⸻
📦 Պատվիրեք “Explore” դրիպ սուրճի փաթեթը շաբաթավերջի համար և բացահայտեք նոր համային երանգներ ամեն բաժակում։